F2447789-3359-49C8-BA40-E2C2EB8B5592

Nieuwsbrief januari 2010: Enquete

Allereerst willen wij,  alle medewerkers van DAP Thewi, heel kalverminnend Nederland een gelukkig nieuwjaar en veel voorspoed wensen in 2010.

In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar 2010 zal geen onderwerp betreffende de kalvergezondheid besproken worden. Maar willen wij deze keer iets van u te weten komen.

Zoals menigeen al weet zijn wij als praktijk ISO gecertificeerd. De afgelopen maand hebben wij tevens het bericht gehad dat wij goedgekeurd  zijn voor ISO 9001-2008.
Wat houdt ISO eigenlijk in: Deze certificering houdt in dat wij als praktijk zoveel mogelijk protocollair en uniform werken en dat deze werkwijze geborgd is. Middels ISO moet de kwaliteit binnen een organisatie verbeterd worden.
Naast deze punten streven wij binnen ISO ook  naar een verhoging van de klanttevredenheid. Vandaar dat wij u willen vragen de volgende enquete in te vullen en deze enquete aan ons toe te doen komen middels mail, post of fax. Uiteraard gaan we hier discreet mee om
Door het invullen van de enquete hopen wij een beter beeld te krijgen van uw wensen en kunnen we onze dienstverlening zonodig aanpassen

Klik hier voor de enquete.

Praktijknieuws: Door de SKV zijn het afgelopen vrijwel alle stallen gecontroleerd op de IKB eisen. Een van de punten die van belang is, is het bezoek van de dierenarts per kwartaal. Indien U dit wenst kunnen wij voor U proberen de termijn van 12 weken na het laatste bedrijfsbezoek bij te houden. Dit houdt in dat we na het laatste bedrijfsbezoek, het volgende bedrijfsbezoek 12 weken verder inplannen en dat we voor dit bezoek telefonisch nog contact hebben. Indien U deze service op prijs stelt kunt u dit aan ons doorgeven.

P.S. voor onze kalverhouders: Het nieuwjaarscadeautje zit in de pijplijn en zal naar gebruik voor juni  bezorgd worden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief?