F2447789-3359-49C8-BA40-E2C2EB8B5592

Stage

Diergeneeskunde – studenten

Dierenartsenpraktijk Thewi  B.V. leent zich voor studenten diergeneeskunde  om stage te lopen. Deze stageplaatsen zijn voor die studenten, waarbij de interesse uitgaat richting herkauwers en vleeskalveren en die zich in de masterfase van hun studie bevinden. Tijdens deze stages proberen wij op een leuke en ongedwongen wijze de kennis en kunde betreffende de werkzaamheden in de kalversector bij de aankomende dierenartsen te vergroten. Wij verwachten dan ook van de studenten, dat ze enthousiast en leergierig zijn en een stageverslag na afloop van de stage inleveren.

HAS – studenten

Dierenartsenpraktijk Thewi B.V. heeft geregeld projecten/afstudeerprojecten die ingevuld kunnen worden door derdejaars of vierdejaars HAS – studenten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een eigen project/onderzoek op te zetten in de kalverhouderij met betrekking tot de kalvergezondheid. Voorwaarde is hierbij wel, dat er een gedegen opzet gemaakt is.

Overige

Hoewel wij een ieder graag kennis willen laten maken met het werk van een dierenarts in de kalverhouderij en de kalverhouderij, is ook onze tijd beperkt. Hierdoor blijft er weinig ruimte over voor studenten, die een andere opleiding volgen. Voor deze plekken vragen wij dan ook een schriftelijke motivatie.

Wil jij bij ons stage lopen, neem gerust contact met ons!

Aanmelden voor de nieuwsbrief?