F2447789-3359-49C8-BA40-E2C2EB8B5592

Nieuwsbrief februari 2014 – nieuw contract kalverhouder – dierenarts

Geborgde dierenarts

Eind vorig jaar heeft u al via diverse nieuwsbrieven kunnen vernemen dat de bestaande contracten tussen kalverhouder, dierenarts en eventuele eigenaar vernieuwd dienen te worden omdat onder andere de regels voor de dierenarts verschuiven van IKB naar de “Geborgde Dierenarts”. Hiermee wordt één dierenarts verantwoordelijk voor het diergeneeskundig reilen en zeilen op uw bedrijf. Dit wil overigens helemaal niet zeggen dat dit de enige dierenarts is die nog op uw bedrijf zal en mag komen, in tegendeel: wij hebben het zodanig geregeld dat we allemaal voor elkaar kunnen vervangen. Voor de meesten van u  zal het dan ook  geen enkel verschil brengen. Wel maken we van de gelegenheid gebruik om de geografische ligging van de bedrijven onder de loep te nemen om op details nader in te vullen zodat wij ons werk meer evenredig kunnen verdelen.

Contract via infokalf

Inmiddels zijn de systemen van Infokalf zodanig aangepast  dat we deze nieuwe contractenronde niet meer met een 3-tal papieren exemplaren dienen op te lossen, maar dat we dit eenvoudig elektronisch (via Infokalf) kunnen regelen! U hoeft dan ook geen papieren versie meer te bewaren, SKV kan eenvoudig via Infokalf zien of de contracten up-to-date zijn.

Wij gaan nu hard aan de slag om deze elektronische versies van de 1-op-1 overeenkomst in het systeem van Infokalf te zetten. Als wij dit gedaan hebben dan krijgt u van Infokalf een e-mail.

Dit is heel belangrijk! Want u dient de (kleine) instructie die in deze mail wordt gegeven op te volgen om uw kant van het contract te ondertekenen! Alleen dan is het contract geldig.  Vriendelijk verzoeken wij u dan ook om bij binnenkomst van de bevestigingsmail deze direct te beantwoorden zodat we de contracten spoedig kunnen afronden.

IN DE BIJLAGE STAAT EEN STAPPENPLAN OM DEZE OVEREENKOMST CORRECT TE ONDERTEKENEN

KLIK hier voor de BIJLAGE

Met een paar schermafbeeldingen kunt u duidelijk zien hoe te handelen.

Wat kan er mis gaan

– u heeft geen mail gekregen.

Kijk in Infokalf of uw e-mail adres nog wel klopt (www.infokalf.nl). Wijzig dit zo nodig! Want zonder uw bevestiging bestaat er geen contract

inloggegevens kwijt van Infokalf. (gebruikersnaam, wachtwoord)

Uw gebruikersnaam is altijd uw UBN nummer, bent u uw wachtwoord kwijt handel dan als volgt:  klik op de homepagina van Infokalf (www.infokalf.nl)  : ‘wachtwoord vergeten’ aan, dan wordt het wachtwoord automatisch naar uw e-mailadres gestuurd wat bij de SKV geregistreerd staat.  Met dit nieuwe wachtwoord kunt u inloggen. Indien dit niet lukt, neem dan contact op met de SKV/Infokalf, op de hoofdpagina van Infokalf staan de instructies en de contact gegevens (skv@skv.info;  030-6941910)

u heeft geen internet:

Bel de praktijk tussen 8 en 9:30 uur en we gaan zorgen voor een papieren versie. Dit kunnen wij dan na ondertekening ook in het systeem Infokalf zetten.

 

TIP: geef uw inloggegevens aan ons door zodat wij voor u alles correct af kunnen ronden

Aanmelden voor de nieuwsbrief?