F2447789-3359-49C8-BA40-E2C2EB8B5592

Nieuwjaarswens 2017

Tilburg, December 2016

Geachte relatie,

We staan weer aan de rand van het nieuwe jaar, wat gaat de tijd snel!

Samen hebben we ons in 2016 ingezet om de gezondheidssituatie op uw  kalverhouderij te verbeteren en daarmee de dierdagdoseringen te doen dalen, een hele inspanning waarbij we uw inspanning daarbij bijzonder waarderen, dank daarvoor.

Hoewel het lijkt dat in de waan van de dag de storm tot reductie van antibiotica wat is gaan liggen, weet u net als wij dat dit geenszins het geval is! Thans de schone taak aan ons om dit toch hoog op de agenda te houden, waarbij de rol van het samen invullen van het gezondheidsplan een hele grote is. We hebben er al een aan

tal gemaakt samen, zaak nu om  komend jaar hier extra de schouders onder te gaan zetten. Immers: dit BGP krijgt vanaf januari meer lading. Zo zullen we ons moeten uitspreken en adviseren over hygiëne, maar dienen we ons ook uitgebreid te verantwoorden over de inzet van de 2e keus middelen op uw bedrijf. We hebben hierin een unieke status waar het belang van het dier én de mens samenkomen.

Zie hier een schone taak voor het komende jaar: samen de schouders er onder om onze mooie sector gezond te houden bij een verdere reductie van antibiotica.

Hierbij willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo is thans onze nieuwe website in de lucht en komt spoedig daar aan gekoppeld de nieuwe portal beschikbaar, met meer en betere faciliteiten, ook voor u in uw dagelijkse werk.

Wij wensen u het allerbeste voor 2017, danken u  voor de samenwerking het afgelopen jaar en vinden het fantastisch om ook komend jaar weer met minstens dezelfde inzet en enthousiasme voor elkaar in te kunnen staan.

Het Thewi-team,

explosion-firework-new-year-s-eve-december-31

 

 

 

 

 

 

 

Anton, Annet, Dick, Eric, Harry, John, Koen, Leo, Maarten, Moniek, Niels, Peter, Tanja

Aanmelden voor de nieuwsbrief?