F2447789-3359-49C8-BA40-E2C2EB8B5592

Nieuwe website gelanceerd!

Zoals u gemerkt heeft staat de nieuwe website online. Ook ons logo heeft een opfrisbeurt gekregen. Hiermee hopen wij ons enthousiasme voor de (digitale) toekomst in de verf te zetten!

De lancering van de nieuwe website past ook in de vernieuwing van onze portal. De nieuwe portal zal duidelijk meer functionaliteit bevatten maar laat nog even op zich wachten. Op de nieuwe website zijn geen algemene documenten meer terug te vinden na inloggen. Deze zullen op termijn en na een grondige update naar de portal verhuizen. Inloggen voor klanten zal dus specifiek voor de portal gereserveerd worden.

De website blijft het uithangbord voor de praktijk met het laatste veterinaire nieuws voor iedere kalverhouder maar ook voor iedereen die interesse heeft in de sector. Wij zullen  niet meer 1x per maand maar gedurende de hele maand nieuwsberichten op de website posten. De maandelijkse nieuwsbrief zal dan de samenvatting zijn van de sinds de vorige nieuwsbrief verschenen items. Op deze manier mist u niets van informatie dankzij de nieuwsbrief maar heeft u ook de mogelijkheid nog sneller up to date te zijn. Oude nieuwsbrieven blijven ook steeds voor iedereen beschikbaar.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via de beschikbare velden op de website. Zoekt u informatie van bijvoorbeeld oudere  nieuwsbrieven? Dan kan u deze vinden door het onderwerp te zoeken via het zoek icoontje rechtsboven.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief?