F2447789-3359-49C8-BA40-E2C2EB8B5592

Lancering app DAP Thewi BV

Om u te helpen bij uw bedrijfsvoering zijn wij de afgelopen periode bezig geweest om een App (application) te ontwikkelen. Via deze app kunt u via uw telefoon op eenvoudige wijze bij uw gegevens, die u ook op de portal vindt. De informatie op deze app zal in de komende jaren worden uitgebreid ten dienste van uw bedrijfsvoering.

De app is beschikbaar op Google Play en in de App-Store van Apple. De app in de App Store van Apple werkt echter niet 100%. De reden hiervan is dat Apple de app niet verder meer wil ondersteunen. De app wordt namelijk aangemerkt als een “in frame” app, oftewel een app ter vervanging van een website.

Heeft u een android-telefoon dan kunt u deze app zonder problemen op de gebruikelijk wijze downloaden vanuit Google Play.

Voor het downloaden vanuit de App-Store wijzen we u op enkele onvolkomenheden die niet kunnen worden opgelost in de officiële app. Om toch de juiste functionaliteiten en alle gegevens tot uw beschikking te hebben als de android app kunt u het volgende uitvoeren:

Ga via Safari naar www.portal-thewi.nl en voer vervolgens de volgende handelingen uit:

scroll naar beneden en kies “zet op beginscherm”
kies het vakje doorsturen (onderaan in de balk)

.

.

.

.

.

.

Op deze wijze zet u de portal op het beginscherm van uw telefoon en kunt u hem gebruiken op dezelfde manier als de app.

Mocht u vragen of op/aanmerkingen hebben neem gerust contact op met de praktijk 013 4636264 of info@dapthewi.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief?