F2447789-3359-49C8-BA40-E2C2EB8B5592

Het nieuwe jaar

Tilburg, December 2018

Geachte relatie,

We staan weer aan de rand van het nieuwe jaar, wat gaat de tijd snel!

Samen hebben we ons in 2018 ingezet om de gezondheidssituatie op uw  kalverbedrijf te verbeteren en daarmee de dierdagdoseringen te doen dalen, een hele inspanning waarbij we die van u bijzonder waarderen, dank daarvoor.

Ook de sector heeft dit jaar niet stilgezeten in kader van de gezondheid. EVeal is dit jaar uitgerold en wij hebben als praktijk hier hard aan meegewerkt. Dit alles om uw kennis betreffende de gezondheid van kalveren te vergroten. We hopen dat kalverhouders hier handvaten door krijgen om uw kalveren te begrijpen en tevens een nog betere gesprekspartner te worden voor uw erfbetreders en dat dit mag resulteren in een verhoging van de diergezondheidssituatie op uw bedrijf.

Net als andere jaren hebben we dit jaar weer gekeken hoe wij komend jaar u extra kunnen ondersteunen op uw bedrijf. In het kader van hygiëne gaat het vaak goed, maar kan het altijd beter. Er zijn altijd verbeterpunten. Kijkend hier naar hadden we bedacht om een paar extra laarzen voor bezoekers te verschaffen, zodat deze op goed schoeisel uw bedrijf kunnen betreden, waardoor hygiëne weer op een hoger plan gebracht kan worden.

Wij wensen u het allerbeste voor 2019, danken u  voor de samenwerking het afgelopen jaar en vinden het fantastisch om ook komend jaar weer met minstens dezelfde inzet en enthousiasme voor elkaar in te kunnen staan.

Het Thewi-team,

Aanmelden voor de nieuwsbrief?